Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning(coprigth Peter Markurth)


Jag bär din skönhet i mitt hjärta

Jag bär din skönhet i mitt hjärta
strukturer målar upp en kvinnas bröst,

en kärlek
dofter,

natten ser vår kärlek flyta fri
sena kyssar,

beseglar




Fri vers av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 22:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och tycker om din bild
2010-01-28

  Sarabrina
"sena kyssar,

beseglar"

Väldigt snygg "slutkläm" på en väldigt fin dikt! :)
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth