Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg dina ögon möta ljuset nu

jag såg dina ögon möta ljuset nu
du ville se mig,

vi stod
darrande och såg en sanning,

din kropp
varm,

skön
väntande,

du var blöt
ville kyssa,

allt förlorat

natten styr




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 236 gånger
Publicerad 2010-01-28 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth