Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar snart i natten

Hon väntar nu i mörker på min kärlek
hennes varma sköte,

längtar
ögonen,

en tanke rusig frihet

natten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 23:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..fin..
2010-01-29

  lodjuret/seglare VIP
kanske inte lika 'spännande' som de du tidigare skrivit, men mera lättläst, mera lättbegriplig, mera fylld av känslan av att själv ha varit där
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth