Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla


Tankar
flyr,

dimmor i orena själar
guld du aldrig ser,

kärleken i eggen på en yxa,

kyssar utav fruktan
skrikande ditt hat i natten,

för döva öron


lever du mitt liv




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth