Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbollskrigare från Mars

Ett luftskepp från Mars
har landat på en p-plats
i en sydsvensk medelklasstad
liknar mycket en vanligt Volvo kombi
grejar och fejar, redskap tas fram
orangea rymddräkterna syns
långt om länge

skottar snö, vilket märkligt

rymdfenomen

detta är rymdens krigare, så sällsamt

så börjar dom krama bollar av snön

snöbollskrig är tydligt deras främsta stridsform
och där, se, där inträdde på scenen en Joker!

med illgul overall, jojo detta blir allvar!

olidligt spännande

vem ska vinna detta planeternas krig?

Snöbollarna viner, skyddsvärn byggs
så obemärkt och så till synes lekfullt

Nej, inte lek, fullt allvar!

Och varför utkämpas det här
på en p-plats i en medelklasstad
i södra Halland?

Må gudarna skipa fred

för en gångs skull!

Men så, stiger de alla in i den gamla
Volvo kombin och kör iväg
med en rivstart så snön yr!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt hur man kan fantisera ihop ibland.. hur kul som helst!
Jättekul text, gillar verkligen! :-)
2010-01-31

  Catharina Edin VIP
Rolig text, som man kan tolka åt både höger och vänster! De kommer nog i Volvo, helt korrekt.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP