Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm om min sanna kärlek


Drömmen

I natt drömde jag att du ringde
till mig
För att fråga om allt är för sent
eller om jag vill träffa dig

Jag blev så glad, trodde att du
glömt bort mig efter 6 långa år
Tänkte att kanske finns det ett
hopp om att du och jag varandra
får

Jag vaknade efter en stund och jag
letade efter dig
Med ens förstod jag att jag drömt
och det högg till inom mig

Drömmen var så verklig och nu
rinner tårarna ner
Det gör så ont för troligtvis hör
du aldrig av dig till mig mer




Fri vers av Emme VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-29 20:44



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Diktens innebörd hugger till, djupt inuti. Drömmen, och önskan om den sanna kärleken, kanske att den var besvarad från en gammal flamma där från förr som aldrig riktigt släppts, men först nu åter förnimms genom dröm, skapad från diktjagets undermedvetna längtan.

Kärlek är verkligen tveeggad.
2011-04-18

  Lady Alassa
Så sant
I drömmen lever hoppet längst
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP