Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

För varje sekund som går saknar
jag dig mer
Hålet i hjärtat blir större och
smärtan värre

Och jag förstår att jag är rädd
Rädd för att jag aldrig mer ska
få se ditt vackra ansikte

Rädd för att jag aldrig mer ska
få känna den sanna lyckan
igen
Rädd för att jag vet att det bara
är du som kan få mig att känna så

Denna rädsla kommer jag få vandra
med genom livet och alltid undra
om du älskade mig så som jag
ännu älskar dig




Fri vers av Emme VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-29 21:15



Bookmark and Share


  peter markurth
fint om kärlek, den rädslan har jag med kännt...
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP