Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringen

Från ingenstans kom du in i mitt liv
Förändrade allt och gav mig de bästa
timmarna i mitt liv

Du gav mig din kärlek och fick mig att
känna mig vacker och speciell

Sedan förändrades allt igen, när du
plötsligt bröt kontakten med mig

Då blev allt mörkt istället för ljust
Det blev så kallt istället för varmt

Jag blev olycklig istället för lycklig
Och jag grät istället för att le




Fri vers av Emme VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-29 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP