Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ljus

Ett ljus som fick mig att tro
och älska

Ett ljus som en dag försvann
och allt blev mörkt

Ett ljus som jag har saknat
sedan dess

Ett ljus som jag alltid velat
ha tillbaka

Ett ljus som jag trodde var
borta för alltid

Ett ljus som nu är tillbaka
i mitt liv och det mörka har
försvunnit

Ett ljus som betyder allt
för mig

Du är mitt ljus, min själsfrände,
min älskling

Mitt ljus som jag älskar mest
av allt




Fri vers av Emme VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 21:58



Bookmark and Share


    Stone Church
Underbart skrivet,
Att återfinna något som ger en sån gläde tillbaka
2010-05-29

  Lady Alassa
gillar mycket...
känslofullt och enkelt om att återfinna kärleken
korta små verser som känns så äkta
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP