Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 




Fragment av vardag.

Det är möjligt att jag inte finns.
Det är möjligt att detta är en dröm.

Drömmen jag drömde igår.

Svaga nyanser av verklighet.
Kaffefläckar och smulor.
Tuggar.
Tuggar.
Sväljer.

Café-rökiga gardiner.
Fladdrar och stelnar.
Sväljer.
Sväljer.
Tuggar dina ord.

Du och jag.
Jag och din arm.
Smeker torra smulor.
Sväljer kaffebeska
drömmar.

Detta liv.
Möjligheten till dröm,
andas verklighet.




Övriga genrer av Amirella
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-10-29 16:36



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Din dikt kommer till mig med enkel självklarhet. Du tecknar en miljöbild med några få men karaktäristiska ord. Känner verkligen café-känslan. Samtidigt är du så närvarandei det hela genom några verb som upprepas. Drömlik och samtidigt så verklig!! Häärlig!
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella