Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en sekund.

Ingen har rört min trasiga kropp på månader

och under dina händer är jag stum och tömd.

Din tunga jagar min värme under gatlyktans sken,

den smakar strävt mot mitt mjuka.



Din luft är för tung och du flyr in till mig,

andas mig, sveper dina fingrar över min kropp.

Jag har blivit för tunn för att du ska kunna fånga mig.

Jag är inte fulländad, men jag är fri.




Fri vers (Fri form) av Amirella
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-19 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella