Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Om oss

jag drömmer om morgondagen
som redan är här
jag längtar efter den famn
som jag redan har

jag viskar ord från framtiden
som var igår
jag sjunger de sånger
som en gång var våra

jag vill vara hos dig
som älskade mig så
som jag älskar så
som jag aldrig kan få

jag saknar den tid
som aldrig var vår
som alltid ska vara vår
som nu är inne

dina andetag ger mig hopp
din famn ger mig frid
vi ska aldrig låta tiden

springa förbi

(aldrig igen)




Fri vers av Amirella
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella