Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth(peter Markurth)


Evighetens tårar

Ispoeter spiller fruktan nu inatt,
vill se dig le din smärta,

ta min hand
jag bär din kärlek nu,

evighetens tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-29 22:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt...fin målning..
2010-01-29

  Niclas Petersson VIP
Snyggt! Både dikt och målning. :)
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth