Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte...


Dina glittrande ögon

Havet ligger så gott som stilla
och fullmånens ljus glittrar mot
vattenytan

Tänker på att jag träffade dig
nyss, men jag saknar dig redan
så att tårarna rinner

Önskar att du fanns jämte mig
nu så jag kunde se dina ögon
som glittrar precis som vattnet
i detta underbara månskensljus




Fri vers av Emme VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 23:51



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP