Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar mig i natten

Du ligger nu och väntar på din säng
innesluten i en ny kärlek,

mina tankar i ditt hjärta nu,

vi ser varandra




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth