Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi doftar natt tillsammans

Du finns i mina andetag av svalkan i en dröm
vi doftar natt tillsammans,

kärleken är ny
jag tar ditt hjärta i min hand,

du ser och möter mina blickar

vi kysser dimman tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 00:31



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint!
Jag har satt in ännu en ny 'den lilla kärnfamiljen'
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth