Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

Sitter här och tårarna rinner ner
Jag är ledsen och orkar snart inte
mer

Jag kan varken dig eller ett barn få
Vad har jag gjort för fel för att det
ska vara så

Jag skulle vilja höra din röst
Den skulle ge mig mycket tröst

Istället fortsätter tårarna rinna
Känns som att jag håller på att
ner i ett hål igen försvinna




Fri vers av Emme VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 00:34



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Så bra Jag känner igen det så väl
När man längtar älskar en röst
då älskar man
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP