Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din poesi är sanningen om oss

Din glädje söker i min själ inatt
vet att du är ny av kärlek spunnen,

din poesi är sanningen om oss




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-30 01:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker
2010-01-30

  Suzy med punkterna
Som otast så gillar jag sista raden speciellt
2010-01-30

  sulimaa
Den var vacker ...andas upprymdhet och lyckokänsla...
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth