Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville veta nu

Du ville veta nu
inatt,

tala allt
länge,

såg en tår i dina ögon
vi satt tillsammans länge,

du smekte min kind
en kyss,

vi visste nästan

mörkret såg en kärlek gry




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 01:07



Bookmark and Share


    StGeorge
"mörkret såg en kärlek gry" - vilken spännvidd i en enda rad!
2010-01-30

  LenaJohansson VIP
mkt vacker
2010-01-30

  Nina Nightwish
Så fin och ömsint..
2010-01-30

  Suzy med punkterna
Vi visste nästan............det säger allt
2010-01-30

  sulimaa
Då är det vackert ...när kärleken gryr...och ljus kommer...
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth