Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig känsla

En märklig känsla av att jag har träffat
eller på något sätt känner dig sprider
sig inom mig

Men vi bor i olika städer och våra vägar
har aldrig korsats

Vi verkar på något sätt lika du och jag
det liksom stämmer så där bra

Konstiga saker händer i livet och jag
vet att du känner likadant

Man hittar vänner på de mest konstiga
sätt
Och något säger mig att jag kanske
funnit en nu




Fri vers av Emme VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP