Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

En längtan efter något förbjudet
bär jag inom mig

En längtan jag aldrig kan prata
med någon om

En längtan efter något annat
än det som är nu

En längtan efter lyckan jag
kände en gång

En längtan efter den sanna
kärleken vi kände för varandra

En längtan efter att möta dina
ögon och känna mig trygg

En längtan som äter upp mig
inifrån bit för bit varje dag




Fri vers av Emme VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-30 10:34



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Längtan kan vara det enda som håller oss upprätt i svåra stunder. Men ibland kan längtan också vara ett hinder för oss att kunna gå vidare...
Bra!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP