Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasväggen

Vi ser på varandra genom glasväggen
Vi trycker våra händer och pannar mot
varandra

Ser din längtan i dina ögon och tårarna
som rinner ner
Vi letar efter en dörr i väggen men det
finns ingen

Känner mig tom och är förblindad av
tårar
Hjärtat gör ont och jag måste påminna mig
om att andas

Vaknar och ser mig omkring men du finns
inte här
Ännu en gång har jag drömt den här
drömmen om att jag aldrig får dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 11:37



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
ja, för jävligt. vet precis känslan... stört. bra skrivet!
2010-03-07

  aol
oj gu vilken ryslig dröm vilken vanmäktig känsl, ett bokmärke min vän
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP