Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker förstå

Hur ska jag kunna förklara när jag
inte förstår själv
Att det efter så många år av saknad
känns likadant som då

Att jag ibland fäller tårar när jag
tänker på dig
Att jag ler när jag minns hur det
kändes när du drog fingrarna
genom mitt hår

Att jag ännu har ont i hjärtat
och mina sår inte har läkt
Att jag minns dina ögon som
sa att du kände som jag

Att jag är ledsen för att vi aldrig
fick chansen att bli tillsammans
du och jag...






Fri vers av Emme VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 12:29



Bookmark and Share


  EssoBesso
Har du förstått mera nu då? Eller går du än idag och sörjer på samma sätt?
2013-10-03

  peter markurth
minnen lever eviga
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP