Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker syn denna morgon...




30/1 (7:10)

 

Månen kikar fram;

ler mellan nakna stammar

 

- konstverk i natur




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-30 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan riktigt se hur månen ler . . .

Din haiku är som en vacker tavla . . .

/Ann
2010-01-30

  Hans Christian
Jättevacker haiku...kan riktigt se månen le !
2010-01-30

  En strimma av guld
Det är vackra konturer i månens sken. Härligt.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP