Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man vill kasta en diskmaskin på de som springer förbi i högklackade skor

det finns dagar
man kan tänka
men du brukar säga att man inte hinner

jag köper saker
för att tillfredställa
det du inte gör

jag leker lycklig
bakom glittrande ögon
och färgglada armband
men vet du verkligen
vad som händer
när du river murarna och springer in i
mitt huvud
när hjärnbalken inte längre
ser på ditt namn som ett
utan två
ditt namn och dig

jag önskar fler armband ibland




Fri vers av skarphet
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skarphet