Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att det finns hopp om lördagen igen

när det plötsligt känns bra
när du gråter till musiken
och skrattar åt
musjakt
i ditt sommarhus
jag ler åt din tanke
som flyger i mitt huvud
med vingar av bomull
fastkedjad
i mitt sinne
du fyller upp det
och jag vill skratta med dig
inte åt dig
men imorgon ska jag
lätt
kyssa din panna
och skrika
att jag älskar ditt sätt
att tänka
skratta
vara
på.




Fri vers av skarphet
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skarphet