Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det vi blir

Om jag skriver
och du fattar
då blir
vi
kommunikation




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 176 gånger
Publicerad 2005-10-29 18:22



Bookmark and Share


  Propella
Ja och du är en jäkel på att kommunicera! ;-)
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan