Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är våren nu tillsammans

Förtalad existens lever
kasserad längtan skiner i mitt hjärta,

vi är våren nu
tillsammans,

i en dröm
talar dig,

vet
kärlek,

du väntar nu
vi ska älska fritt i vinden,

ditt hår glittrar då jag kysser
minnen,

vi var sanningen inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-30 17:48



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
innerlig..vacker..
2010-01-31

  Valdemar Anders
Mer sånt vackert!
2010-01-30

    ej medlem längre
Vackert!

"du väntar nu
vi ska älska fritt i vinden"

/Ann
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth