Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Smärtan gör så ont i min kropp
Kvar finns inga hopp

Kommer aldrig mer få träffa dig
Aldrig mer får jag se dig le mot mig

Hur ska jag klara ett helt liv utan dig
som jag älskar så
Det tänker jag väldigt mycket på

Du är den en enda som påverkat
mig så här
Jag på så mycket kärlek till dig
bär

Förtjänade inte vi att bli lyckliga
tillsammans du och jag
Det är något jag funderar på
varje dag




Fri vers av Emme VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP