Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth Peter Markurth)


Likt ett slag av blixten

Bländande
likt ett slag av blixten,

ånger
ditt hjärta blöder tårar nu,

möter vi vår sanning nu inatt
tiden,

själen gammal
rutten,

snart borta
kroppen skriker nåd i regnet,

dina kyssar räddar
vi är snart,

du är min kärlek evig
stannar upp och ser din kropp ligga,

ett krossat hjärta

delad smärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-30 19:48



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
gripande
2010-01-31

  lodjuret/seglare VIP
spännande måleri
anar vari arten av poesin springer
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth