Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivar som vrids om

En obeskrivlig smärta brinner i
min själ

En smärta som växer för varje
dag

Jag har försökt glömma, kasta
bort alla känslor

Samtidigt vill jag minnas de timmar
vi fick

Minnas hur du smekte min kind och
drog fingrarna genom mitt hår

Men saknaden gör så ont, känns
som massa knivar vrids om i mig

Nä jag kommer aldrig glömma, jag
vill fortfarande ha dig....




Fri vers av Emme VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP