Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth Peter Markurth)


Vill du älska nu

Vill du älska nu
mig,

ser du allt jag är inatten
blodet i min själ,

smaken av en sliten konstnär
smek mitt hår i gryningen min älskade flicka,

jag tar dig med till hjärtat nu

vill leva med din vind i mina tankar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 20:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
naken...fin
2010-01-31

  Emme VIP
Jättefin!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth