Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset av din kärlek

Dina vindar blåser kärlek i mitt hjärta,
vi hör samman nu,

eviga i natten älskar vi länge,

ljuset av din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 20:57



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-01-31

  sulimaa
Vackert innerligt ...och ja överraskande !
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth