Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I regnet under stjärnors sång

Ditt namn för evigt skuret i mitt hjärta då vi älskar vilt
i regnet under stjärnors sång,

din kropp är min




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-30 22:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vackra titlar under himlens alla stjärnor
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth