Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ta din kärlek

Andetag i tiden
fann jag dig inatt,

vi såg genast
jag vill ta din kärlek, ´

du är vacker
stjärnregnet inatten,

dina läppar nära
kysste dig, ser allt falla,

utom räckhåll
är du min inatt,

ska vi älska sant och aldrig släppa
är du min till tidens ände,

vi ser en kärlek nu
födas snabbt

vill ju allt,

du är min flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-30 22:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt vacker..
2010-01-31

  kärleks ängel
så underbart vackert!!
2010-01-31

  Nina Nightwish
Vackert, det pirrar i kroppen när jag läser, bravo:)
2010-01-31

  Staffan Welroos VIP
bra! håller inte med katinka. sista raden är klockren.
2010-01-30

  Katinka VIP
Intensiv, mycket bra. skulle bli ännu starkare utan sista raden (om jag får drista mig till att kritisera..)
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth