Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg








Fåglar

dagarna är till slut

endast ett enda vingslags rörelse








Övriga genrer av Jaqualx
Läst 726 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2010-01-30 23:00



Bookmark and Share


  Margit Grell
Kärnfullt. Vackert. Visdom.
2015-02-10

  Mr Lindemann VIP
Kvitter i fjärran


I berörande vingslag

kom våren till oss
2010-02-02

  Daniel_78 VIP
det är lite som att blunda ibland
2010-02-02

  Lili Samuelsson VIP
du är briljant, som vanligt
2010-02-01

    ej medlem längre
helt fantatiskt!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx