Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi såg ej

Kasserad längtan nu
vi såg ej kärlek,

rinna bort
mina drömmar talar dina tårar,

såg ditt blod bedarra

vi




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 23:28



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Ditt diktflöde denna kväll är balsam för själen. Jag ser fram emot en djup och hälsosam nattsömn. Tack för det.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth