Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller

En stilla bris rör vid mitt ansikte
Önskar att det var din hand
som smekte min kind

Hör hur vinden viner förbi
Önskar att det var din röst
som viskade till mig

Ser hur löven faller ner nära
mig
Önskar att det var du som
fanns intill mig

Känner hur kylan tar tag i min
kropp
Önskar att du fanns här och
värmde mig

Tar fram mobilen och ringer dig
Du svarar och säger med ett
leende att du älskar mig




Fri vers av Emme VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 02:59



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Vackert porträtt av kärleken ^^
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP