Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blick

Ser ditt vackra ansikte framför
mig nu
Har memorerat in varje millimeter

Älskar att följa dina drag med
mina fingrar
Älskar att se dig blunda och
njuta av känslan

Att möta din blick och se vad
du känner för mig är en
obeskrivlig känsla
Att se ditt leende gör mig
alldeles knäsvag

När du föser undan håret från
mitt ansikte darrar jag
När du närmar dig mitt ansikte
känner jag ilningar i min kropp

Värmen sprider sig inom mig
och jag vet att du älskar mig




Fri vers av Emme VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 10:26



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
varmt vackert
så levande
2010-12-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP