Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som diamanter

Solljuset möter snön som nu glittrar
som diamanter

Stannar upp och tänker på dig och
dina underbara ögon

Hör hur fåglarna kvittrar och följer en av
dem då den flyger ovanför mig

Undrar om den känner sig lika vilsen
som jag

Eller har den ett mål att nå
Jag börjar gå min promenad igen

Försöker finna svar på så många frågor
Jag vet vad jag i hjärtat vill

Mitt hjärta vill leva med dig och du
vill samma sak

En dag får vi kanske varandra du
och jag




Fri vers av Emme VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP