Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser smärtan

Vi sitter nära varandra, ser smärtan
i dina ögon

Du lutar din panna mot min, leker med
dina fingrar i mitt hår

Snart måste vi skiljas åt och mina
tårar bränns bakom ögonlocken

Vi vet inte när vi ses igen, vet
ingenting förutom att kärleken vi
har är sann

Du viskar att du älskar mig över allt
annat och att du redan saknar mig

Jag känner hur något brister inom
mig och jag kan knappt andas

Hur ska ta mig vidare härifrån
Hur ska jag orka leva mitt liv
utan dig




Fri vers av Emme VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP