Jag önskar jag såg ljuset, men jag finner inte lampknappen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag såg ljuset, men jag finner inte lampknappen.




Idag är det visst sol?

Dagarna passerad och det regnade visst?
Men hos mig var det sol. Sol sol sol. Märkte jag att det regnade utanför min bubbla av ljus?
Jag tror inte det.
Plötsligt var det vinter, med massor av snö och tunga moln. Men hos mig var det sol. Det blev kallt. Minusgraderna sjönk och ända ner till -30 grader, ändå var det fortfarande så varmt. Hos mig.
Det var ljust genom dygnen, varmt och skönt. Soligt och vackert.
Varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund var full av ljus.
För att jag fick uppleva dom tillsammans med dig.

Idag är det visst sol ute!?
Gnistrande snö och vackert som en saga. Sa någon till mig.
Men jag ser ingen sol. För jag miste min sol, när du stängde dörren för mig.




Fri vers av Phiju
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-31 13:03



Bookmark and Share


  karenina VIP
när sorgen är, känns varken värme eller sol. gör så ont att läsa då du förmedlar känslan så väl
2010-01-31

  frostblomma
Väldigt fint. Lyckan byts ut mot sorg där i slutet. Känner igen mig i detta.
Bokmärks.
2010-01-31

    prima donna
vacker text, vackert regnbågsöga
2010-01-31

  Mr Lindemann VIP
Solen smeker min kropp
naturen ser till det som är min själ
det som är mina känslor berörs av moder jord

så det som är anden i mig nuddar delar av himlen
det är då jag vill lägga mig till vila där

för att aldrig mer vakna upp i det som kallas här
2010-01-31

  kärleks ängel
vackert!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Phiju