Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-09-07


Regbågens bro


-¤-
Jag minns inte när jag längtade så som jag gör
Jag minns inte smärtan jag har
Jag minns inte hur någon bara kom in och stör
Jag minns inte ens i hur många dar


Som jag vaknade och tänkte inget mer
Såg bara dig under mina stängda ögonlock
När jag blundar är det bara dig jag ser
Även när jag är vaken eller sover som en stock


Jag kunde inte ana att du skulle vara så fin
Jag visste inte hur jag lätt jag skulle falla för allt som är du
Jag kan inte minnas dagen när jag ville börja kalla dig min
Jag vill bara ha dig hela tiden här och nu
-¤-

Jag vill kyssa dina händer och låta läpparna viska mjukt och ömt
Av längtan mot din hud vill jag låsa fast min tro
Att du är allt jag sökt och allt jag drömt
Vill intet hellre än att finna dig lycklig när du orkat gå över regnbågens bro
-¤-




Fri vers av Phiju
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 14:09



Bookmark and Share


  frostblomma
Väldigt fint och berättande.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Phiju