Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010-06-17




Kiss me

Kyssar som champagnebubblor sprudlande

Virvlande elektriskt smekande

Virvlande mjuka heta

Kyssar som lekfullt smakar mer

Kyssar av guld slickande läppar, besudlade

Viskande ord veknade

Amorbåge läppar slutar leta

Läppar som kysser och ser

...När ögonen talar blir munnen stum.. Kiss me




Fri vers av Phiju
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phiju