Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20101-06-17




Dansa

Dansa mig in i dina armar av veknad

Dansa mig in i din djungel av åtrå

Dansa mig genom nätternas hetta

Dansa mig varm mot tyget av din blus

Dansa utan händer så full av smeknad

Dansa med all närvaro som går att få

Dansa djärvt utan läppar som talar dig till rätta

Dansa mig upp i ditt vansinnesrus

Dansa min sista vals

Dansa min kärleksfulla tungas lek

Dansa med dina läppar tryckta mot min hals

Dansa tills jag stupar in i passionerad kärlek




Fri vers av Phiju
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 19:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk

2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Phiju