Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg

Sen vi sågs för så många år sedan
har jag krypit in ett skal

Har aldrig öppnat mig så igen som
jag gjorde för dig

Du slutade höra av dig och jag har
sedan dess haft hjärtesorg

Har burit på min hemlighet i så
år

Ingen skulle någonsin kunna förstå

Nu alla dessa år senare finns du åter
i mitt liv

Vi båda har kunnat öppna oss igen
Precis som vi gjorde då

Du kommer för alltid vara mig kär
och min allra närmaste vän





Fri vers av Emme VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP