Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 31 jan. 10


Snötäcket tjocknar
kölden biter kinderna
våren får hårt jobb




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-01-31 14:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra besjälning här. Jag känner vintern.
2015-01-13

  Mr Lindemann VIP
inbiten med kinden
möte med snön på jobbet

kölden hälsar på
2010-02-10

    ej medlem längre
En fin och sann bild av denna snörika, kalla vinter!

/Ann
2010-02-01

    prima donna VIP
ja dessvärre men fint haikuat!
2010-01-31

  Njord
Den förbaskade våren har rest söderut. Men om den bara kommer åter så blir det takdropp och snösmältning och många bleka ansikten som vänds mot vårens sol.
Fint haikuat skapar en målande bild!
2010-01-31

  Lena K Nilsson VIP
Ja, snödropparna som tittade fram i december har vackert fått krypa ner igen. Och precis som i din fina haiku blir täcket bara tjockare och tjockare även här i söder...
2010-01-31

    ej medlem längre
Jag struntar i om det blir ett hårt jobb bara det går snabbt!*S*
Superfin haiku Gunnel!
2010-01-31

    ej medlem längre
mmm, men nu är det dags att börja jobba tycker jag
2010-01-31

  thyra
Ja, den får nog stanna under täcket ett tag, tyvärr!

Fin haiku!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP