Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Tystnad


Älskade du min frihet dagen i maj då dina ögon lade sig att vila i mina sanningar,
vaknade du någonsin igen,

tog du min kärlek i besittnint

jag talar med tystnaden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-31 14:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Skirt vackert
2010-01-31

  LenaJohansson VIP
fint
2010-01-31

  Emme VIP
Fin!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth