Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth Peter Markurth)


Hennes kärlek


Hon tittade på mig med en frågande blick
jag älskar dig för helvete,

utbrast kvinnan jag känt i alla dessa år

tårarna rann
ögonen glödde,

sanningen var

hennes skrik i mörkret




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-31 15:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Superbt målat och texten passar verkligen
2010-01-31

  Lavinia Röd
Vilken vacker bild! Bra fångat ögonblick...
2010-01-31

  poetryGirl
fint måleri till denna
2010-01-31

  LenaJohansson VIP
intensivt..bra
2010-01-31

  Emme VIP
Bra!
2010-01-31

    Ken Cassel
Toppen Peter
Så kan det vara
Någon tycker om dig så pass mycket
Bra skrivet...

Mvh
2010-01-31

  DerMond
Glödhett!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth