Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När murarna föll

För många år sedan kastade jag
bort nyckeln till mitt hjärta för att
du aldrig mer skulle kunna ta dig in

Jag byggde upp murar runt mitt
hjärta för att skydda det mot dig

Jag tog kontrollen över mina känslor
även över min eviga kärlek till dig

När vi åter sågs raserade allt
Känslorna slog mot mig som en vägg

Murarna rasade samman direkt
Blev sådär knäsvag och jag drunknade
i dina ögon

Du fann nyckeln till mitt hjärta som
jag trodde jag kastat bort

Vårda nyckeln ömt den går till hjärtat
som tillhör dig....




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint !
2011-10-29

  peter markurth
dags leta upp nycklen
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP